Aangrenzend aan ons bedrijf liggen de rijbaan en stallen van Stichting De Balansruiters. Sinds kort hebben zij helaas de lessen stop moeten zetten. In overleg met het bestuur van De Balansruiters krijgen de ruiters van hun doelgroep nu een plekje binnen ons bedrijf.

Dit kunnen ruiters zijn met een meer of minder duidelijke lichamelijke en/of geestelijke beperking maar ook ruiters die gewoon meer op hun plek zijn in een kleinere groep, met minder druk, ruiters die wat angst opgebouwd hebben, mensen met een burn-out of traumatische ervaring die met behulp van de paarden hun leven weer een positieve draai kunnen geven (rijden maar ook grondwerk of verzorging kan hier prima bij helpen). Van alles is Mogelijk.

Op dit moment zijn de eerste lessen van RMM van start gegaan maar we zijn nog volop bezig met het inventariseren van de ruiters, het opstellen van de lesroosters en het aanstellen van nieuwe instructie.

We kunnen op dit moment dan ook nog niet iedereen direct plaatsen, wie gebruik wil maken van de mogelijkheid tot het volgen van de lessen van RMM kan zich aanmelden via de mail (ruitersmetmogelijkheden@gmail.com) en komt dan op een tijdelijke wachtlijst. Wanneer we een geschikte les hebben nemen we contact op.

Vragen staat altijd vrij, via de mail of loop gewoon even binnen bij de Emmelerbos Manege.

TARIEVEN

Kwartaalkaart groepsles RMM (45 min.) 150,- euro (50,- euro per maand)
Losse groepsles RMM (45 min.)15,- euro
Priveles in overleg mogelijk
Lidmaatschap Manege&Ruiterbond (jaarlijks)21,- euro